Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D Nieuws Nieuws Nieuws
Nieuws | Het nut van een eigen website Home Contact Print Formulieren Links Disclaimer

Het nut van een eigen website

Een website voor uw bedrijf staat gelijk aan een 24/7 visitekaartje op het world wide web; dag en nacht bereikbaar voor huidige en potentiële klanten. Een eigen website biedt veel voordelen, aan u de keuze welke belangrijk zijn en hoeveel tijd u eraan wilt besteden.
• Website verlengstuk van uw visitekaartje
• Sneller in contact met klant door website
• Met een website altijd up-to-date

Bepaal zelf de presentatie op internet
Een website geeft uw bedrijf een eigen gezicht op internet. U 'doet mee' en bepaalt zelf de eerste online indruk van uw bedrijf. Een eigen website kan in de meest eenvoudige vorm een verlengstuk zijn van uw visitekaartje en enkel bestaan uit adresgegevens en een telefoonnummer. Met een logo, een foto en de kleuren uit uw huisstijl sluit de website relatief gemakkelijk aan op de uitstraling van uw bedrijf.

Sneller in contact met potentiële klanten
Positieve mond-tot-mondreclame is voor elke ondernemer erg belangrijk. Maar wat gebeurt er in dit digitale tijdperk als iemand van zijn buurman een lovend verhaal over uw diensten heeft gehoord? Hij zoekt u op internet. En pas als uw website klopt met het verhaal van de buurman, belt hij of stuurt hij een e-mail (bij voorkeur direct vanaf uw website). Was u ook met hem in contact gekomen als u geen website had gehad?

Klanten overtuigen
Een klant beslist meestal niet tijdens een eerste gesprek over zijn aankoop of opdracht. Er wordt nog even over nagedacht, misschien samen met een collega. Dan is het handig als uw informatie makkelijk, snel en op ieder moment beschikbaar is. Zorg dat de klant op uw website terecht kan voor foto's en informatie waar u in een gesprek aan refereerde. Hij of zij kijkt alles rustig terug en (als het goed is) wordt het gevoel van uw eerdere contact bevestigd. Overigens kunt u potentiële klanten altijd doorverwijzen naar de website, wanneer u bijvoorbeeld net die ene foto niet bij de hand hebt.

Altijd up-to-date
Hoe mooi uw brochure, advertentie of flyer ook is, het kan de prullenbak in zodra een product is uitverkocht of uw dienstenpakket wordt uitgebreid. Een website biedt meer flexibiliteit: met een beetje discipline en een paar simpele handelingen bent u altijd volledig up-to-date, hoe groot uw assortiment of dienstenpakket ook is. Wanneer de website een steeds grotere rol gaat spelen in de informatievoorziening, wordt de print oplage steeds kleiner en daarmee de kopieer- of drukkosten steeds lager.


Bron: http://www.businesscompleet.nl/Vorige   Verder terug naar het overzicht
Bezoek alleen op afspraak

Administratiekantoor J&D | Wijnstraat 161 A | 3311 BV Dordrecht | Tel. 078-6160144 | info@jdadmin.nl | KvK 6492666