Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D
Administratiekantoor J&D Nieuws Nieuws Nieuws
Nieuws | Bedrijfsruimte voor Creatieve sector Home Contact Print Formulieren Links Disclaimer

Bedrijfsruimte voor Creatieve sector

Creatieve starters kunnen sinds kort voor bedrijfsruimte in Dordrecht terecht in het CSgebouw aan de Eulerlaan 49/51 in Sterrenburg. Het CSgebouw is de nieuwe naam voor het voormalige gebouw van het Dalton-college.

Het CSgebouw in Dordrecht wordt voor een periode van vijf jaar de thuisbasis voor creatieve starters. In het gebouw zijn 52 units te huur vanaf € 50 per m2 per jaar (excl. servicekosten). De ruimtes hebben verschillende afmetingen, variërend van 13 tot bijna 1000m2. Ook is er in de voormalige aula ruimte voor exposities, bijeenkomsten en productpresentaties. Het CSgebouw ligt in een groene omgeving, op het terrein zijn gratis parkeerplekken en het ligt dichtbij de snelweg en het NS-station.

Creatieve economie in Dordrecht
Het CSgebouw is de derde locatie waar de gemeente de ontwikkeling van creatieve economie stimuleert. Creatieve ondernemers kunnen ook terecht in de Voorstraat Noord en de Kansenflat in Wielwijk. Naast deze fysieke plekken is Stichting DOCK het creatieve platform waar creatieve ondernemers elkaar o.a. tijdens de maandelijks DOCK3 borrel kunnen ontmoeten. Kijk voor meer informatie op www.dockdordrecht.nl.

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie of een rondleiding? Neem dan contact op met Trivire, Wilko de Boon (078) 633 16 96 of Annette Ploeger van het Ondernemersloket, gemeente Dordrecht (078) 6386414 of kijk op www.dordrecht.nl/csgebouw.
 

Bron Gemeente Dordrecht/KvKVorige   Verder terug naar het overzicht
Bezoek alleen op afspraak

Administratiekantoor J&D | Wijnstraat 161 A | 3311 BV Dordrecht | Tel. 078-6160144 | info@jdadmin.nl | KvK 6492666